X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
Teknosos'ta Ramazan'a Özel %30 İndirim Detaylı Bilgi İçin Tıklayın!

Önemli Planlı Bakım Çalışması 02.10.2022

AnasayfaHaberiniz Olsun.Önemli Planlı Bakım Çalışması 02.10.2022

Sayın müşterilerimiz.

Türkiye İstanbul lokasyon hizmetlerimizin altyapısını geliştirmek ve yükseltmek için planlı Network altyapısı ve donanım yükseltme çalışması sağlayacağız.

İlgili konuda 02.10.2022 - 00.00 ile 02.10.2022 - 06.00 saatleri arasında çalışma işlemlerimizi sağlayacağız. Bu bağlamda çalışma esnasında İstanbul Comnet lokasyon hizmetlerimizde servisler ve sunucular power off durumuna alınacaktır.

Çalışma işlemleri step by step sağlanacağından hizmetler parça parça erişime açılacaktır.

Tüm müşterilerimizin olası kesintiden ve çalışmadan %1 ihtimal bile zarar görmesini istemediğimizden yedek almalarını önemle rica eder ve öneririz.

Fiziksel kiralık sunucu  ve  Sunucu barındırma (Co-Location) müşterilerimizin kontrollü işlem yapmamız adına sunucu erişim bilgilerini destek merkezimiz ile  paylaşmasını rica ederiz. Bilgi paylaşmak istemeyen fiziksel kiralık sunucu ve sunucu barındırma  müşterilerimizin belirtilen saatte  (02.10.2022 - 00.15 ) sunucuları kontrollü olarak power  of moduna almalarını rica ederiz.

Donanım değişikliği ve Network çalışması sonrası Co-Location, fiziksel sunucu, sanal sunucu ve hosting servislerimizin tamamında özel altyapı entegrasyonları sağlanacak olup Network altyapımızda gelişmeler gözlemlenecektir.

Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Teknosos bilişim hizmetleri ve ticaret limited şirketi