X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
Teknosos'ta Ramazan'a Özel %30 İndirim Detaylı Bilgi İçin Tıklayın!

Önemli: Bakım ve Ürün Tanıtım Duyurusu!

AnasayfaHaberiniz Olsun.Önemli: Bakım ve Ürün Tanıtım Duyurusu!

Merhaba

Teknosos olarak, siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunma taahhüdümüz doğrultusunda, sürekli olarak altyapımızı güncelliyor ve modernize ediyoruz. Bu kapsamda, en son teknolojiyi temsil eden yeni nesil depolama altyapımıza geçiş yapmaktayız. Tüm sanal sunucularımız, artık Dell EMC Unity 300 Storage sistemi üzerinden NVMe SSD Storage Disk Yapısını kullanarak daha yüksek performansa ulaşacak.

Bu önemli geçiş süreci, 27 Mart 2024 ve 29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, bu süre zarfında tüm sanal sunucularda planlı kesintiler yapılacaktır. Kesintilerin uzun süreli olması beklenmemekle birlikte, belirtilen tarihler arasında kademeli olarak gerçekleştirilecek işlemler nedeniyle, sunucularda kısa süreli yeniden başlatmalar ve bağlantı kopmaları yaşanabilir. Bu çalışmalar, sizlere en iyi performansı sunabilmek adına yapılmaktadır.

Ayrıca, gelişen teknoloji ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek adına, ipv6 desteğine sahip yeni sanal sunucu hizmetimizi de duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni ürünümüz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz.

https://www.teknosos.com.tr/kategori/ipv6-sanal-sunucu

Bu süreçte göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz olması durumunda, lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyin. Teknosos olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.